Hirdetés

A kalandorok kedvence lehet ez a mindent tudó, 40 ezer mAh-s power bank



|

Sosem fogysz ki a kakaóból az IFory prakitkus funkciókkal felvértezett power bankjével.

Hirdetés

A mobiltelefonos akkuk meghízásával a power bankek is magasabb fokozatra kapcsoltak, s ma már bőséggel válogathatunk a 20-30 ezer mAh-s kapacitású hordozható telepek között. A 40 ezer mAh-os sávban még nincs hatalmas tolongás, az idei évben azonban egy figyelemre méltó opcióval erősít a kategória.

A hongkongi Ifory a Kickstarteren hirdette meg az azonos nevű power bankjét, amely leginkább a kalandoroknak, túrázóknak lehet megfontolandó választás.

Hirdetés

A termék ugyanis több érdekes extrát is kínál a 40 ezer mAh-s kapacitáson túl: leejtés-álló alumínium burkolattal látták el, 500 lumen fényerősségű LED zseblámpaként és asztali lámpaként funkcionál, az IP 67-es szabványnak hála akár egy rövid fürdőzést is képes túlélni, igény esetén pedig a gyártó külön megvásárolható, hordozható napeleméről is tölthetjük.

A mindössze 0,78 kg-ot nyomó akkumulátor egyszerre 4 eszközt képes táplálni, akár 100 W-os (Power Delivery) teljesítménnyel. A power bankre 2 USB-C és 2 USB-A port került, illetve kapunk egy beépített LCD-kijelzőt is, amely valós idejű információkat közöl a bemenő és kimenő feszültségről, a töltöttségről és miegymásról. A túlmelegedéstől nem kell tartanunk, mivel az eszköz saját hűtésrendszert is kapott.

A leírás alapján a power bank tízszer képes 0-ról 100%-ra tolni egy iPhone 13-at, négyszer egy tabletet, kétszer pedig egy MacBookot (az utóbbiak kapcsán nem részletezték, hogy melyik típusokra igaz az állítás). Ami a sebességet illeti, az iPhone esetében 30 perc alatt 60%-ig juthatunk, míg egy Nintendo Switchet egy óra alatt tudunk 60%-ra lőni, ha netán túrázás közben Mariózni támad kedvünk.

A Kickstarter-projektre kiírt jelképes, 127 dolláros célösszeg hamar összegyűlt, így elvileg nincs akadálya a power bank tényleges piacra dobásának. A legolcsóbb, Super Early Bird csomag 79 dollárba (kb. 34.500  forintba) kerül, globális szállítással. Aki nem akar részt venni a közösségi finanszírozásban, megvárhatja a hivatalos rajtot is, ebben az esetben viszont már a 199 dolláros (kb. 87 ezer forint) kereskedelmi árral kell számolni.

Ha minden a terveknek megfelelően halad, a hongkongi startup decembertől teljesíti az első rendeléseket, addig is pedig vethetünk egy pillantást a youtuber EBPMAN videójára, aki már kapott egy tesztpéldányt az Iforyból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.