A Microsoft idén már nem nyitja ki az irodáit az Egyesült Államokban



|

Nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat munkatársai távmunkában fognak dolgozni még jó pár hónapig.

A világban tomboló koronavírus-járvány miatt rengeteg kisebb-nagyobb vállalat döntött úgy, hogy bezárják az irodáikat, aminek következtében a dolgozók otthonról láthatják el a munkájukat. Akadnak olyan cégek már, amelyeknél lassan visszaáll minden a normális kerékvágásba, ám úgy tűnik, vannak óvatosabb csapatok is.

Hirdetés

A The Verge információi szerint a Microsoft idén már biztosan nem fogja megnyitni irodáit az Egyesült Államokban. A vállalat koronavírussal kapcsolatos stratégiája állítólag hat fázisból áll, amelyek közül az utolsó a korlátozások nélküli nyitás, de erre nagy eséllyel csak 2021. január 19-én kerülhet sor. Persze lehet, hogy a járvány alakulása hatással lesz majd ezekre a tervekre.

Jelenleg valószínűleg a második fázisban van a csapat, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy távmunkában dolgoznak az alkalmazottak, de azt egyelőre nem tudni, mikor lazulhatnak ismét a szabályozások.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.