Hirdetés

A Pro Maxnél is drágább lehet az Apple szupervékony telefonja



|

Új pletyka látott napvilágot az iPhone 17 Slim néven emlegetett készülékről.

Hirdetés

Az iPhone 14- és az iPhone 15-szériákban az Apple egyaránt négy modellt dobott piacra iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro és iPhone Pro Max néven, május elején azonban szárnyra kapott egy pletyka, amely szerint ez változni fog, és a 2025-ben érkező iPhone 17-sorozatban már egy új készülék veheti át a Pro Maxszel megegyező méretű Plus helyét, amely a korábbinál kisebb kijelzővel és vékonyabb házzal támadhat.

Könnyen lehet azonban, hogy az "iPhone Slim" néven emlegetett, eredetileg 6,6 hüvelykes kijelzővel saccolt mobil végül valami egészen más lesz, a legújabb híresztelés ugyanis ellentmondani látszik az eddigi feltételezésnek, hogy egy újabb középkategóriás ajánlatról van szó.

Hirdetés

A The Information az ügyet ismerő névtelen forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az iPhone Slim valójában drágább lesz, mint a jelenlegi csúcsmodell Pro Max, ami alapján a készülék az ultra-prémium kategóriában versenyez majd, és nem az olcsóbb Plus utódja lesz. Ha hihetünk a jelentésnek, a telefon a "jelentős" vékonyítás mellett egy nagyobb stílusváltást is hoz a dizájnban, hasonlóan a 2017-es iPhone X-hez, ami anno bevezette a fizikai Home gomb nélküli, arcazonosítós konstrukciót.

A The Information forrásai szerint az iPhone 17 Slim kijelzője valahol 6,12 és 6,69 hüvelyk között lesz, a jelenleginél kisebb előlapi kivágással a kamerának és a Face ID érzékelőinek. A cikk alapján továbbá alumínium tokozásra számíthatunk a jelenlegi üveg hátlap helyett, az ultra-prémium modellben pedig az Apple legújabb processzora, a valószínűleg A19 néven bemutatásra kerülő erőforrás dolgozik majd.

Egy ilyen hosszú távú jóslatnál természetesen a szokásosnál is óvatosabban kell kezelni az információkat, a vékony modell bevezetése viszont abból a szempontból logikusnak tűnik, hogy a cupertinóiak a nemrég leleplezett új iPad Pro esetében is a vastagság lefaragására húzták fel a frissítést. Elképzelhető tehát, hogy ez a filozófia jövőre az iPhone-hoz is leszivárog, ahogy persze az is, hogy a 2025 őszi rajtig még több ellentmondó pletyka is befut az iPhone 17-szériáról.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.