Hirdetés

A régebbi csúcsmodellek is megkapják a Samsung Galaxy S22 kamerás újdonságait



|

A Samsung nem feledi el korábbi bajnokait, izgalmas frissítés elé néznek a felhasználók.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre többen kérdőjelezik meg, hogy érdemes-e minden évben újabb csúcstelefonokkal bombázni a piacot, mivel a gyártók sokszor szemmel láthatóan vért izzadnak, hogy előálljanak valamivel, ami érdemben többet nyújt az előző évi bajnoknál.

Egyebek mellett ezért is dicséretes, hogy a Samsung úgy döntött, a régebbi mobiljain is elérhetővé teszi a februárban bemutatott Galaxy S22-széria néhány kamerás újdonságát, így azok is részesülhetnek a jóból, akik nem szeretnék egy használt autó árát elverni néhány extra funkció miatt.

Hirdetés

Az újdonságokat egy szoftverfrissítés hozza el, amelyet első körben csak a dél-koreai felhasználók kapnak meg, de a Samsung ígérete szerint később az egész világ részesül belőle. A támogatott modellek köre funkciónként változik, a lista legrégebbi tagja a 2019-ben piacra dobott Galaxy S10. Egész pontosan a következő extrákról van szó:

  • Fejlettebb éjszakai portrék: a készülék a telefotó kamera és némi szoftveres varázslat segítségével szebb képet lő gyenge fényviszonyok mellett. A funkció a Galaxy S20, S21, Note 20, Z Fold2 és Fold3 telefonokra érkezik.
  • Jobb effektek a videóhívások során: ez a videóhívások mesterséges háttereit, valamint a kamera- és a mikrofon kezelését javítja fel egy sor támogatott alkalmazásban (pl. WhatsApp, Microsoft Teams, Messenger). A funkció először a Galaxy S20, S21, Note 20, S20 FE, S21 FE, Z Flip, Flip3, Z Fold2, Z Fold3 modellekre jön, az év második felében pedig az S10, a Note 10, a Z Fold, az S10 Lite és a Note 10 Lite is bekerül a szórásba.
  • Automatikus keretezés (auto framing) támogatása: az auto framing fókuszban tartja és követi a telefon előtt álló embereket (maximum 5 méterig, legfeljebb 10 főt). A Galaxy S21, az S21 FE, a Z Flip, Z Flip3, Z Fold2 és Z Fold3 kapja meg.

Ezeken túl pedig az augusztusban bemutatott Z Fold3-ra is befut a profi fotós funkciókat kínáló Expert RAW kamera alkalmazás, amiről a Samsung már korábban beígérte, hogy az S20 Ultrán, a Note 20 Ultrán és a Z Fold2-n is letölthetővé teszi a Galaxy Store-ból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.