Hirdetés

A rémálmaidban se jöjjön elő ez a jelszavas játék



|

A játék maga a jelszavak megadása. Rosszul hangzik? Lesz rosszabb is!

Hirdetés

A különböző biztonsági cégek tanulmányai rendszeresen kimutatják, hogy  az emberek többsége még a ránk leselkedő ezernyi netes veszély ellenére is lusta erős jelszót választani magának, így a nagyobb szolgáltatások már a szavak megadásánál kötelezővé teszik bizonyos karakterek szerepeltetését a nagybetűktől a számokon át és így tovább.

Ez persze rengeteg frusztrációt okozhat a felhasználóknak, hiszen kevés idegesítőbb dolog van annál, amikor már a második-harmadik ötletünket sem fogadja el a kötekedő rendszer, miközben mi csak egy gyors regisztráción akartunk volna átesni. Egy - vélhetően szadista hajlamú - programozó úgy döntött, hogy ebből az érzésből farag játékot.

Hirdetés

A Neal.fun oldalon elérhető netes "móka" lényegében egy kínzóeszköz: csak egy szövegablakból áll, amibe be kell pötyögnünk a választott jelszavunkat, ám akármivel próbálkozunk, mindig lesz egy újabb, egyre abszurdabbá váló kitétel. A jelszavadnak legalább 5 karakteresnek kell lennie! Legyen benne nagybetű!  A benne található számok összege legyen 25! Szerepeltesd az egyik szponzorunk nevét is!

A követelmények pedig egyre durvábbá válnak, egy idő után a sakk, a GeoGuessr és az emojik is előkerülnek, arra pedig esélyünk sincs, hogy egy jól bevált jelszómenedzserrel verjük át a gépi ellenfelünket.

Hogy mikor ér véget a kínzás, azt nem áruljuk el, de aki elég türelmes, az előbb-utóbb kilyukadhat valahová a szenvedéseivel. Ha pedig úgy vesszük, a The Password Game még hasznos is, hiszen ezek után még a leginkább kekeckedő weboldalak is barátságosnak hatnak majd a jelszavakra vonatkozó apró-cseprő kitételeikkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.