Hirdetés

A Samsung megvillantotta a régóta várt okosgyűrűjét



|

Immáron biztos, hogy egy egészség-funkciókkal bíró okosgyűrűvel bővül a Samsung termékpalettája.

Hirdetés

Jó ideje keringenek a pletykák arról, hogy előbb-utóbb a Samsung is beszáll az okosgyűrűk egyre bővülő piacára, az Ice Universe nevű szivárogtató pedig már szeptemberben megjósolta, hogy a vállalat a januári Galaxy Unpacked eseményen, a Galaxy S24 mobilok társaságában fogja megmutatni az eszközt.

A mesterséges intelligenciás képességekkel felvértezett csúcstelefonok leleplezésére végül tegnap este került sor, a gyűrű pedig valóban felbukkant a rendezvényen, még ha az őszi jelentéssel ellentétben nem is főszereplőként, hanem egy rövidebb kameo formájában.

Hirdetés

A Samsung ugyanis csupán egy rövid kedvcsinálóval szolgált a Galaxy Ringről. A néhány másodperces animáción egy visszafogott megjelenésű, éjfekete gyűrű látható, a belső oldalán három apró bütyökkel, amelyek minden bizonnyal a különböző funkciókat hajtó szenzorokat rejtik.

A termék képességeit illetően a Samsung azt ígéri, hogy az apró karika vadonatúj formavilágba helyezi a cég egészségügyi innovációit, egy erőteljes egészségügyi és wellness eszközt adva az emberek kezébe, vagyis jobban mondva a kezükre. Az elérhető funkciók kapcsán sajnos nem árult el részleteket a gyártó, de a kör motívum a Samsung Health demójának végén (az alábbi videóban 2:10-nél) is feltűnt, tovább hangsúlyozva az egészség témát.

A Galaxy Ring megjelenési dátuma még mindig titok, de a dél-koreai The Elec egy korábbi beszámolója az idei harmadik negyedévre jósolta a hivatalos leleplezést, ami azt sejteti, hogy az új hajtogatós Galaxy Z mobiloknak szentelt nyári Unpacked esemény adhat keretet a bemutatónak. Ez ugyan nem hivatalos információ, de a Samsung valószínűleg nem villantotta volna meg a gyűrűt, ha jelen pillanatban nem 2024-es rajttal számolna a cég.

A koreaiak mindenesetre nem lesznek egyedül a piacon, mivel a már forgalmazott konkurenseken túl a Movano Evie Ring és az Amazfit Helio Ring is idén érkezik, legalábbis a CES 2024-en elhangzott gyártói ígéretek alapján.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.