Hirdetés

A Samsung szerint ideje felnőni az iPhone-osoknak



|

A Samsung ügyes reklámmal igyekszik meggyőzni az iPhone-tulajdonosokat arról, hogy váltsanak Galaxy Note 8-ra.

Hirdetés

A Samsung és az Apple egyik oldalról olyan üzleti partnerek, amelyek hatalmasat profitálnak az együttműködésből, másrészt viszont a tech szektor talán két legnagyobb riválisa is ez a két cég. Emiatt aztán gyakran szúrnak oda a másiknak, reklámok formájában is. A Samsung legutóbbi reklámja például azt üzeni, hogy ideje felnőni az iPhone-osoknak, és egy Galaxy készülékre váltani. 

Hirdetés

A videó egy egyszerű sztorit mutat be, amely egy felhasználót követ, aki boldog iPhone-osként kezdte anno. Az új modellnek minden évben örült, azonban azt is látjuk, hogyan adott az aktuális Samsung csúcskészülék mindig többet: tárhelyben, nagy kijelzőben, digitális tollban és vízálló kialakításban, vagy éppen egy jackcsatlakozó formájában. 

Az utolsó másodpercek is nagy fricskát jelentenek, ugyanis a videóban szereplő felhasználót hidegen hagyja az iPhone X, miután vett magának egy Galaxy Note 8-at. Ráadásul az iPhone X-ért alig állnak sorba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.