Hirdetés

A tripla kamerás Galaxy S10 is kiszivárgott



|

Az abszolút csúcsot jelentő Galaxy S10+ után a Samsung "normál" zászlóshajója, a Galaxy S10 is kiszivárgott.

Hirdetés

Nemrég a Samsung abszolút csúcsot jelentő Galaxy S10+ zászlóshajójáról szinte minden kiszivárgott, még 360 fokos videóban is láthattuk renderelt formában. Nem sokkal később egy prototípus is felbukkant. Most a Forbesnak köszönhetően a "normál" Galaxy S10 is előkerült

Hirdetés

A Galaxy S10+ modellhez hasonlóan a Galaxy S10 is elképesztően vékony kávát kap a kijelző körül. A képernyő jobb felső sarkába kerülhet a szelfikamerának szánt kivágás, ezúttal kör alakban, mert csak egy előlapi kamera kerül bele. Szintén eltérést jelent, hogy 6,4 helyett csak 6,1 hüvelykes lesz a sima Galaxy S10 képernyője. 

A készülék hátulján horizontális elrendezést kapott a kamerarendszer, amely immáron három szenzort sorakoztat fel. A fő, 12 megapixeles szenzort egy 13 megapixeles telefotós és egy 16 megapixeles ultraszéles kamera egészíti majd ki. Sajnos a sima Galaxy S10-en nem lesz rejtélyes negyedik kamera, csak a Galaxy S10+-nak jut ilyen extra. 

A gombok közül ezúttal sem hiányzik majd az a harmadik, amit a Bixbynek tart fenn a Samsung az alumínium kereten. A hangszóró ezúttal is lefelé szól, de ez nem feltétlen baj, mint a Galaxy S9, S9+ és Note 9 remek audioképességei mutatják. 

A Galaxy S10-es széria február végén, az MWC előtt mutatkozhat be. A Samsung Exynos 9820 lapkáját (ezzel alaposan odacsap a Samsung) 6 GB RAM és 128 GB tárhely kíséri majd alapból, illetve már az új One UI felületet kapjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.