Hirdetés

Minden, amit tudni akartál a Galaxy S10+ készülékről



|

Kiszivárogtak a renderelt anyagok a Samsung Galaxy S10+ zászlóshajóról, és a specifikációkról is egyre többet tudunk.

Hirdetés

2019 legvártabb okostelefonjai közé tartozik a Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10 Lite. A pletykák napi szinten érkeznek, egyre több a szivárgás. Tudjuk, hogy a keret nélküli Infinity-O kijelző mellett tripla hátlapi kamerára és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk, nagyon fejlett Exynos 9820 chippel. Nemrég azonban váratlanul előkerültek az első renderelt anyagok a Galaxy S10+ csúcskészülékről, hála a 91Mobiles és az OnLeaks munkásságának. 

Hirdetés

A Galaxy S10+ megtartja a lekerekített szélű kijelzőt, ami ezúttal gyakorlatilag keret nélküli lesz. A sarokban egy valóban tabletta alakú kivágást találunk, ebben rejtőzik a dupla előlapi kamera. 

A hátlapi kamerarendszer itt is horizontális elrendezést kapott, három szenzorral. A 16 megapixeles fő szenzort egy 13 megapixeles telefotós és egy 16 megapixeles széles látószögű kíséri. Az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építették. 

Az alumínium keretről nem hiányzik a jackcsatlakozó és az USB-C port, valamint a Bixby-gomb sem. 

Bár a Galaxy S10+ csak a februári MWC-n debütál, már tudjuk, hogy Exynos 9820 SoC lesz benne, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel (ez az alapmodell). A 6,4 hüvelykes kijelző mögött állítólag mégsem 4000 mAh-s akku van, csak 3700 mAh-s. 

Egyelőre azért kár bármit kőbe vésni, de a tippek szerint a végleges dizájnt láthatjuk. 

Frissítés: állítólag pontatlanok voltak az eredeti anyagok, ezért frissítették azokat - még kisebb a káva, a hátlapra 4 kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.