Hirdetés

A vártnál hamarabb futhat be a Galaxy Note 9



|

Egyes pletykák szerint mégsem augusztus 24-től, hanem már a bemutató után elérhető lesz a Samsung új zászlóshajója.

Hirdetés

A Samsung augusztus 9-én mutatja be a következő zászlóshajóját, a Galaxy Note 9-et. Sajnos a megjelenés időpontjáról egyelőre nem beszélt, azonban dél-koreai források szerint augusztus 24-én kerül a boltok polcaira az újdonság. 

Hirdetés

A Samsung állítólag kénytelen a tervezettnél hamarabb piacra dobni a készüléket, ezért aki le szeretne csapni rá, az a bemutató után gyakorlatilag azonnal megteheti. Iparági források szerint már augusztus elején megvásárolható lesz az új zászlóshajó. 

Állítólag minderre a Galaxy S9-es széria vártnál gyengébb eladásai miatt van szükség. Kínai adatok szerint nagyjából 30 millió fogyott a csúcsmodellekből, ami 2012 óta a legalacsonyabb szám a széria történetében. 

A Galaxy Note 9 korai érkezése az érdeklődést hivatott felcsigázni, illetve rásegíteni a Samsung eladásaira. Arról nem pletykálnak, hogy mely országokban lesz elsőként elérhető az 1000 eurónál is többe kerülő Galaxy Note 9

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.