Hirdetés

Drága lesz a Galaxy Note 9



|

Rossz hír: állítólag 1000 eurónál is többe kerül majd Európában az új Samsung zászlóshajó.

Hirdetés

Mivel a szivárgások megállíthatatlanok, a Samsung Galaxy Note 9 augusztus 9-i bemutatójára valószínűleg mindent előre tudunk majd. A specifikációkat rég ismerjük, képek is vannak, most pedig a vételárról is futottak be információk. 

Hirdetés

Sokáig mentek a találgatások, hogy az igen drága zászlóshajók korában az új Samsung modell átlép-e az 1000 eurós lélektani határt. Eddig úgy nézett ki, hogy nem; de olasz jelentések szerint Olaszországban augusztus 24-től lehet majd vinni a készüléket, méghozzá 1029 euróért. 

A Galaxy Note 9 három színben, feketében, lilában és kékben jön, 128 és 512 GB-os tárhellyel. Sárga S Toll csak a kék verzióhoz lesz. Ezek alapján a barna régiófüggő kiadás lehet. 

1029 euróért értelemszerűen a 128 GB-os modell jár, az 512 GB-os változat 1279 euróba kerül majd. Vélhetően egész Európában ennyibe kerül majd az okostelefon. 

A jó hír az, hogy a Samsung állítólag hajlandó nagyobb akciókra, vagyis az ajánlott vételárnál jóval kedvezőbben lehet majd hozzájutni a Galaxy Note 9-hez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.