Hirdetés

A Vodafone új Tuti+ feltöltőkártyás ajánlatával nem fog többé idő előtt lemerülni az egyenleg|

Tuti+ néven megjelent a Vodafone legújabb feltöltőkártyás ajánlata. A tarifával naponta maximum 300 forintos költséggel számolhatnak az ügyfelek belföldön magyar, az EU-ban utazási célra magyar és EU-s, normál díjas számok hívása esetén, változatlanul 19 forintos percdíj mellett. A megújult Tuti+ Net tarifa ezúttal is két változatban, 1 és 5 gigabájtos adatforgalommal érhető el. Újdonság azonban, hogy 30 napon belüli újrarendeléskor a megmaradt adatmennyiség hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez, háromszori újrarendelésig, maximum 3 illetve 15 GB-ig.

Hirdetés

A Tuti+ feltöltőkártyás díjcsomag változatlanul mindössze 19 forintos perc- és SMS díjat kínál belföldről és az EU-ból bármely normál díjas magyar számra, minden időszakban, kötöttségek nélkül. A megújult díjcsomag által kínált rugalmasságnak köszönhetően azonban mostantól nem kell attól félni, hogy lemerül az egyenleg, hiszen amennyiben egy adott naptári napon belül - azaz éjféltől éjfélig - a normál díjas hívások költsége eléri a 300 forintot, a nap fennmaradó részében a Vodafone belföldön magyar, az EU-ban pedig utazási célra magyar és EU-s, normál díjas hívásokra nem számol fel további költségeket. Ez azt jelenti, hogy feltöltőkártyásként normál díjas hívások tekintetében nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet, aki nyugodtan telefonálhat, legyen szó akár véget nem érő beszélgetésekről egy régi baráttal, hosszas ügyintézésről, vagy váratlan helyzetekből adódó sürgős hívásokról.

Hirdetés

A Vodafone Tuti Net tarifája már eddig is rendkívül kedvező áron kínált mobiladatot feltöltőkártyás ügyfeleinek, azonban a Tuti+ Net még jobb feltételeket kínál, bevezeti ugyanis az úgynevezett továbbgörgethető adatot. A Tuti+Net 1GB vagy Tuti+Net 5GB tarifák a megrendeléstől számított 30 napig érvényes 1 illetve 5 gigabájt adatforgalmat kínálnak, de 30 nap előtti újrarendelésnél a megmaradt adatmennyiség nem vész el, hanem hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez - egészen a megrendelt adatkeret háromszorosáig, azaz 3 vagy 15 gigabájtig lehetséges a továbbgörgetett adat felhalmozása. Az adattarifák továbbra is kedvező áron érhetők el, a Tuti+ Nettel 1 gigabájt megújuló adat ára továbbra is mindössze 1245 forint, az 5 gigabájté pedig 3559 forint.

"Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor egy nap többet szeretnénk telefonálni, akár egy jó hír megosztása miatt, akár egy fontos vagy váratlan esemény megszervezése okán. Az új Tuti+ tarifával ezekre az esetekre szeretnénk megoldást nyújtani: célunk, hogy feltöltőkártyás ügyfeleinknek se kelljen aggódnia amiatt, hogy megugrik a hívások költsége. A Tuti+ Net tarifákkal és az elérhető extra adatopciókkal szintén a rugalmasságra törekedtünk, hiszen a tovább görgethető adatmennyiség segítségével a korábban fel nem használt adatmennyiség hozzáadódik az újonnan rendelt adathoz és akár a következő hónapban is felhasználható az ügyfél egyedi igényeihez igazodva." - mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone Tuti+ tarifáról bővebb információ a www.vodafone.hu/tutiplusz oldalon érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.