Hirdetés

Aki hajlandó fizetni, az már tesztelheti is a YouTube új kezelőfelületét



|

Egyelőre csak a YouTube Premium előfizetők számára érhető el az új felhasználói élmény.

Hirdetés

A YouTube jelenleg nagy erőkkel dolgozik azon, hogy újratervezze a számítógépes, böngészős kezelőfelületét, és bizony az eddigi vélemények alapján nem fog osztatlan sikert aratni az új kinézet. Eddig ugyebár ahhoz szokhattunk hozzá, hogy ha elkezdünk nézni egy videót, akkor annak címe, leírása, és a hozzá kapcsolód kommentek is mind-mind maga a videó alatt jelennek meg. Nos, az új rendszerben ez teljesen másként fog festeni.

Most ugyanis azzal kísérletezik a YouTube, hogy az említett elemek átkerülnek a videó mellé, jobb oldalra - eddig mobiltelefonon lehetett például itt olvasni a kommenteket, ha a készüléket oldalra döntve követtünk egy élő adást.

Hirdetés

Mi kerül akkor az új rendszerben az épp nézett videó alá? Azok az ajánlások, amik eddig épp jobb oldalt kaptak helyet, szóval gyakorlatilag megcseréli ezt a két részleget a YouTube. 

Ahogy említettük, egyelőre csak tesztüzemről van szó, a YouTube Premium előfizetők tudják csak bekapcsolni az új kinézetet. Aztán persze, ha a YouTube illetékesei úgy döntenek, hogy mindenki számára nyilvánossá teszik a friss rendszert, akkor ha tetszik, ha nem, meg kell szokni az új felületet.

Nektek bejön az új kinézet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.