Hirdetés

Állítólag a malware-ek ellen is véd ez az új router



|

Mint az az ilyen eszközöknél már nem is meglepetés, természetesen az Okyo Garde is rendelkezik telefonos alkalmazással.

Hirdetés

Új routerrel jelentkezett az itthon kevésbé ismert Palo Alto Networks. A cég új eszköze az Okyo Garde nevet kapta, aminek célja, hogy a kereskedelmi szektorban dolgozók otthoni munkavégzését tegye biztonságosabbá.

Az Okyo Garde ígérete, hogy a szoftvere által képes a felhasználóit több internetes veszélytől, például a malware-ektől is megvédeni.

Hirdetés

A Palo Alto Networks szerint az új eszköz bármilyen méretű cégnek megoldás lehet, akár teljesen otthoni, akár hibrid munkavégzésben alkalmazza a dolgozóit. Mario Queiroz, a cég ügyvezető alelnöke így kommentálta a router érkezését:

"Amint a világ másfél éve átállt otthoni munkavégzésre, világossá vált, hogy a kiberbiztonságnak a dolgozók otthonait is meg kell védenie, nem csak a munkahelyeket."

Az Okyo Garde a nagyvállalatok számára egy egységesített, felhő alapú platformmal is konfigurálható, a kevesebb felhasználóval rendelkező vállalatok pedig egy okostelefonokon elérhető appal is konfigurálhatják az eszközöket, akár csoportosan, vagy egyéni beállításokkal is. A router természetesen támogatja a Wi-Fi 6-os szabványt és mesh hálózatok kiépítésére is alkalmas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.