Hirdetés

Annyian hagyják ott a WhatsAppot, hogy egy konkurens már összeomlott az új felhasználók miatt



|

A Signal nevű app jelentette, hogy átmenetileg nem működnek a szolgáltatásaik, mivel a szerverek nem bírták a rengeteg új felhasználó okozta terhelést.

Hirdetés

A WhatsApp hosszú ideig az egyik legbiztonságosabb üzenetküldőként volt számontartva, most azonban rengetegen hagyják ott az appot, mivel az új adatkezelési szabályaik miatt már a céget tulajdonló Facebook is megkapná az általuk gyűjtött személyes információkat.

Nemrégiben Elon Musk hívta fel a figyelmet a Signal üzenetküldőre, mint alternatívára, most pedig annyian pártoltak át erre, hogy a szerverek nem bírták a terhelést.

A gondok tegnap délután kezdődtek és egyértelműen szerveroldalon történtek fennakadások, melyre a cég egyből jelezte is, hogy a rengeteg felhasználót egész egyszerűen nem bírja a rendszerük.

Hirdetés

Bejelentették, hogy folyamatosan dolgoznak a szerverbővítésen, mely elméletileg megoldja a problémát:

A cég az éjszaka folyamán több új szervert is szolgálatba állított, aminek következtében szépen lassan elkezdtek újra életre kelni a szolgáltatásaik, de továbbra is tapasztalhatunk némi problémát használat közben.

A Signal azt ígéri, hogy egészen addig bővítenek, ameddig minden zökkenőmentesen nem működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.