Hirdetés

9 millió arcmaszkkal száll be a koronavírus elleni harcba az Apple



|

Az amerikai egészségügyi intézményeket segíti ezzel a készlettel az Apple, nagy szükség van a maszkokra Amerikában is.

Hirdetés

Mike Pence amerikai alelnök megerősítette, hogy az Apple valóban 9 millió N95-ös arcmaszkot ad az amerikai egészségügyi intézményeknek a koronavírus elleni harc keretében. Ezeket az egészségügyi személyzet kapja, országszerte osztják szét. Azt egyelőre senki sem tudja, hogy tervez-e hasonló adományt adni más, erősen érintett országoknak az Apple. A hétvégén Tim Cook ügyvezető még arról beszélt, hogy maszkok millióit osztják szét az egészségügyben Amerika- és Európa-szerte. 

Hirdetés

A védőfelszerelésekre nagy szüksége van az orvosoknak és ápolóknak, a készletek gyorsan merülnek ki, a legtöbb régióban nem tudnak megfelelő tempóban gyártani vagy utánpótlást szerezni. Van, ahol ezért fejkendőket használnak alternatívaként. 

Tim Cook a Twitteren is megköszönte a frontvonalban szolgálatot teljesítő emberek munkáját. Az ügyvezető már januárban több, nem részletezett adományról, majd márciusban 15 millió dolláros segítségről beszélt az Apple vállalásai kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.