Hirdetés

Megint a lassított szelfikkel kampányol az Apple



|

Kalandos új reklámvideókban hangsúlyozta ki az iPhone 11 mobilok Slofie funkcióját.

Hirdetés

Bár az úgynevezett Slofie, vagyis az iPhone 11 modellek lassított szelfivideója nem hódította meg a világot, az Apple azért tovább reklámozza. Itt van mindjárt két új, hivatalos kedvcsináló, amelyek az iPhone 11 mobilok lassított szelfijét reklámozzák. 

Hirdetés

Az Apple a Slofie kifejezéssel azokat a lassított szelfivideókat jellemzi, amelyek a legújabb iPhone okostelefonokkal vehetőek fel. Ezt elsőként az iPhone 11-es széria támogatta, a készülékek 120 fps-sel képesek rögzíteni.

A Slofie kifejezés egyébként nem jelenik meg az iOS-ben, csak az Apple marketinges csapata hívja így a funkciót, illetve a bemutatón nevezték még így.  Persze úgyis tudja mindenki, miről van szó. 

Ti használtátok már, vagy használnátok, ha iPhone 11-etek volna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.