Apple-rajongók, figyelem: újabb legendás Macek születnek újjá plüssként



|

Ki ne szeretné egy Power Mac G4 Cube-on álomra hajtani a fejét?

A Throwboy nevű cég még 2018-ban rukkolt elő a The Iconic Pillow Collection plüss/párnakollekcióval, melyek az Apple legendás eszközeit (pl. Apple II, Macintosh, iMac G3 iPod) idézték fel pihe-puha formában.

A cukiskodó szettet hamar elkapkodták a rajongók, így nem csoda, hogy a gyártó most visszatért a gyűjtemény második kiadásával, ami újabb ikonikus modellekkel bővíti a repertoárt.

Hirdetés

A The Iconic Pillow Collection 2 Kickstarter-kampánya csak nemrég indult, de közel 300 támogatóval a háta mögött már az eredetileg kitűzött 10 ezer dolláros cél háromszorosát sikerült összegyűjtenie. Az akcióból ráadásul még csaknem egy teljes nap van hátra, így ki tudja, hol áll meg az adakozás.

Az új sorozatban 5 almás számítógép plüss mását üdvözölhetjük: az Apple Lisa-ét (1983), az iBookét (1999), a Power Mac G4 Cube-ét (2000), az iMac G4-ét (2002) és a Power Mac G5-ét (2003). A jogi problémák elkerülése végett ugyan egyiken sincs ott a cupertinói cég logója, de nem is hiányzik, hiszen a Steve Jobs-éra termékei az emblémák nélkül is tökéletesen felismerhetők.

A kedvezményes korai csomagok sajnos már elfogytak, cikkünk írásakor egyetlen párnára 39, a teljes gyűjteményre pedig 195 dollárért lehet lecsapni, az egész világon ingyenes szállítással, amire a Throwboy ígérete szerint 2022 májusában kerül sor.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.