Hirdetés

Árulkodik a Samsung



|

Két videóban erősítette meg a gyártó, hogy a Galaxy Note 8 újdonságai közé tartozik majd az optikai zoom, a bokeh effekt és az S Toll.

Hirdetés

Mostanra igazából mindent tudunk a Samsung következő csúcskészülékéről, a Samsung Galaxy Note 8-ról, amelynek a hivatalos bemutatója augusztus 23-án esedékes. A Samsung is árulkodott, két videós kedvcsináló formájában erősített meg több újdonságot is. 

Hirdetés

Az első videó az optikai zoomról szól, illetve a bokeh effektről. Ez utóbbit a szelektív fókusszal szoftveresen a Galaxy S8 is tudja, ezúttal viszont natív módon lesz rá képes a kamera, amely 2x-es vagy 3x-os optikai zoomot tudhat. 

Nem lenne teljes persze a Galaxy Note 8 a szériára jellemző S Toll nélkül. Éppen ezért erről is készült egy videó. 

A Samsung Galaxy Note 8 hivatalos bemutatójára augusztus 23-án kerít sort a Samsung, a fokozott ellenőrzések és óvintézkedések miatt nem kell minőségi problémáktól tartanunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.