Hirdetés

Átdolgozott dizájnnal és extra funkciókkal érkezik a Sony új zajszűrős fülese



|

A WF-1000XM4 modellt tovább nyúzhatjuk, és az izzadtság sem árt neki.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt már kiszivárgott néhány kép a Sony új true wireless füleséről, ami XM4 néven hamarosan a boltokba is kerülhet. Bár a hivatalos bejelentésre továbbra is várni kell, egy német oldalnak köszönhetően most megtudtuk, milyen extrákat kap a füles, amit immár sporthoz is használhatunk majd.

Hirdetés

A WinFuture által megosztott képek megerősítik az új dizájnt, és kiderült az is, hogy az eszközben a Sony V1-es processzora dolgozik majd, aminek köszönhetően javul a zajszűrés. Az XM4 támogatja majd a Sony LDAC Bluetooth codec-jét, de az üzemidő is jobb lesz: zajszűréssel is kapunk 8 órát, de ha erre nincs szükségünk, akár 12 órán át is hallgathatjuk kedvenc zenéinket vagy podcastjainkat. A töltőtok - ami egyébként támogatja a Qi vezeték nélküli töltést - kétszer tudja fullra húzni az XM4-et, így használattól függően 24-36 órával számolhatunk.

A másik érdekesség, hogy az XM4-et IPX4-es tanúsítvánnyal látták el. A víz- és izzadtságállóság hiányát többen kifogásolták az előző generáció esetén, most a jelek szerint ezzel sem lesz probléma. A WinFuture értesülései szerint Európában 279 eurós áron kerülhet a boltok polcaira a fülhallgató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.