Hirdetés

Az Acer bemutatta a legújabb Vero szériát, ilyenek lesznek az új lézerprojektorok



|

Leleplezték az Acer Vero HL6810 és Acer Vero HL6810ATV okosprojektorokat.

Hirdetés

Két új eszközzel bővült az Acer Vero termékcsalád, bemutatkozott ugyanis a HL6810 és a HL6810ATV. Az új okosprojektorok 4K UHD felbontást, 4000 ANSI lumen fényerőt és HDR10 kompatibilitást biztosítanak. A gyártó a környezetvédelmet is szem előtt tartotta, ezért higanymentes lézer/LED hibrid fényforrással, akár 30 000 órás élettartammal tervezték meg az eszközöket, amelyek újrahasznosított műanyaggal készült készülékházzal érkeznek. A teljesítmény feláldozása nélkül fogyasztanak így kevesebb energiát, és bővül élettartamuk. 

Az Acer Vero HL6810 és Acer Vero HL6810ATV okosprojektorokat otthoni szórakoztatóközpontnak tervezték, így a mozizás mellett akár játékra is alkalmasak. A részletek még a legsötétebb jelenetekben is élénkek, köszönhetően az 50 000:1 dinamikus kontrasztaránynak és a Rec 709 színskála 105%-os értékének. 

Hirdetés

A kivetítők 1,3-szoros zoom képességet kínálnak, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak a különböző látóterekben történő beállításkor és kivetítéskor, és kéz a kézben járnak a HV trapéztorzítással és a 4 sarokkorrekciós technológiával a lehető legjobb képalkotás érdekében. Az Acer Vero HL6810ATV intelligens kivetítő Android TV dongle hardverkulccsal rendelkezik, amely azonnali hozzáférést biztosít a keresett streaming platformokhoz és alkalmazásokhoz. HDMI 2.0 (audio return) porton keresztül külső hangszórókat vagy erősítőket is rájuk lehet csatlakoztatni, a Blu-ray 3D támogatásnak köszönhetően pedig akár az otthoni 3D élmény is biztosított.

Az Acer Vero HL6810ATV júniustól lesz elérhető, ára pedig a tervek szerint 1699 euró, míg az Acer Vero HL6810 augusztusban érkezik 1599 eurós árral.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.