Hirdetés

Az Apple Music odacsapott a Spotifynak



|

Amerikában már több fizetős ügyfele van az Apple zenei streamingszolgáltatásának.

Hirdetés

A Digital Music News jelentése szerint Amerikában megelőzte a Spotifyt az Apple Music. Névtelen iparági jelentések alapján az Apple zenei streamingszolgáltatásának több fizető ügyfele van, mint a riválisának. Ami azt illeti, az Apple Music Amerikában piacvezető lett az on-demand zenei streamingpiacon. 

Hirdetés

A Spotify, a Tidal, a Pandora és a Sirius XM mind hátulról követik az Apple-t. Az Apple Musicért állítólag nagyjából 20 millió felhasználó fizet. Az Apple sikere nem meglepetés, hiszen hónapok óta lehet hallani, hogy az Apple Music növekedésének üteme felgyorsult. 

Globálisan továbbra is a Spotify számít a legnépszerűbbnek. A több mint 160 millió előfizetőből 70 millió van a fizetős csomagban. Az Apple Music világszinten 45 millió előfizetővel bír, közülük mindenki fizetős csomagban van. 

Apró érdekesség továbbá, hogy Drake legújabb Scorpion albumját több mint 170 millió alkalommal streamelték az Apple Musicon, míg a Spotify esetében ez a szám 130 millió volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.