Hirdetés

Az eBay mostantól tiltja a felnőtt tartalmak árusítását



|

Rossz hír azoknak, akik eddig itt szerezték be a különböző pikáns videókat és könyveket.

Hirdetés

Az eBay a világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi oldala, ahol gyakorlatilag bármit megvehetünk, akár új, akár használt termékekről beszélünk, prémium hardverektől a filléres utángyártott kiegészítőkig. Az oldalon nagy forgalmat bonyolítottak le az elsősorban a Távol-Keletről származó, kifejezetten 18+-os könyvekkel és videókkal foglalkozó eladók is, de ennek most vége.

Hirdetés

A most bevezetett szabályozás értelmében a jövőben tilos felnőtt tartalmakat árusítani, legyenek azok filmek, könyvek vagy animék. Szintén tiltólistára került minden, amiben meztelenség látható, köztük a nagyon feszes és átlátszó ruhadarabokkal.

Az eBay elkötelezett amellett, hogy egy biztonságos, megbízható piacot tartson fenn. Éppen ezért 2021. június 15-től megszűnik a kizárólag felnőtteknek fenntartott kategória, és nem is lehet majd feladni ilyen hirdetéseket.

Természetesen a szabály alól most is vannak kivételek. A gyűjtők körében népszerű magazinok, mint a Playboy, a Playgirl, a Mayfair és a Penthouse továbbra is maradhatnak, ahogy bizonyos, előre meghatározott eladók továbbra is kereskedhetnek segédeszközökkel, ha azok az eredeti, bontatlan csomagolásban vannak.

Valahol érthető, hogy az eBay is a szigorúbb szabályozás mellett döntött, hiszen az elmúlt időben több közösségi platformon, a Facebookon és az Instagramon is változtattak a közösségi irányelveken. Ugyanakkor bőven maradt még kifogásolható tartalom az oldalon, legyen szó náci egyenruhákról vagy vakcinaellenességet hirdető pólókról, amik ellen a jelek szerint esze ágában sincs fellépni az üzemeltetőnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.