Hirdetés

Az év végén kivonja a forgalomból a Play Zenét a Google



|

A YouTube Music végleg átveszi a Play Zene helyét, ez utóbbi az év végéig vonja ki a forgalomból a Google.

Hirdetés

A Google többször figyelmeztette már a felhasználókat arra, hogy nyugdíjazza a Google Play Zenét, amelynek a helyét a YouTube Music veszi át. A vég most már tényleg közeledik, a Google elárulta, hogy az év végén már hivatalosan is kivonja a forgalomból a Play Zenét. A leállást szeptemberben kezdik meg, ekkor Új-Zéland és Dél-Afrika elveszíti a hozzáférést a Play Zene apphoz. 

Hirdetés

A többi országban októberben szűnik meg a Play Zene app hozzáférhetősége. A zenekönyvtárak decemberig érintetlenek maradnak, vagyis aki át szeretné vinni a kollekcióját, az még néhány hétig megteheti ezen a módon

Augusztus végétől azonban már nem lehet zenét vásárolni és előrendelni, a fentebb linkelt átköltöztető eszközt kell bevetni vagy pedig a Google Takeout segítségével exportálni, majd feltölteni a megvásárolt dalokat. A Music Manager segítségével sem lehet majd letölteni vagy feltölteni Play Zene-dalokat. Aki nem költözik át a YouTube Musicra, annak az előfizetését a leálláskor visszamondják. Az átállást az elmúlt hónapokban számos új funkcióval segítették a YouTube Musicon belül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.