Hirdetés

Az iFixit szétszedte az Apple törlőkendőjét, hogy kiderítse, miért kerül 8000 forintba



|

Megnézték, mit rejt a mindenki szerint irreálisan túlárazott kiegészítő.

Hirdetés

Az Apple-től nem idegen, hogy termékeit valós értéküknél drágábban kínálja, de a gyártó sorra meg tud minket lepni. A 299 990 Ft-ba kerülő Apple Mac Pro kerékkészlet után itt a jóval olcsóbb, de tudásához mérten így is drága 7990 Ft-os törlőkendő, amivel szuperül letörölgethetjük Apple-eszközeinket, még a nanotexturált üvegűeket is. Csak hát ezt egy sokkal kedvezőbb árú kendővel is megtehetjük.

Az iFixit nekiesett az anyagnak, és szétmetszette, hogy kiderüljön, mit rejt a termék, amire egyébként akkora a kereslet, hogy az Apple 10-12 hetes szállítást vállal.

Hirdetés

Mint írták, az anyag tapintásra az iPad Smart Cover belső felére emlékeztet, egy vékony mikroszál-réteg található mindkettőn. Kiderült, hogy a törlőkendő két, összeragasztott darabból áll, és egy Apple-logó is helyet kapott rajta, ami nyilván önmagában felértékeli. A teszt végén 0 pontot kapott "Tim Cook vécépapírjának" javíthatósága, mivel miután szétszabdalták, nem lehetett összerakni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.