Hirdetés

Az iOS 11 szól, ha haldoklik az iPhone-od akkuja



|

Egyre többen aggódnak amiatt, hogy vajon milyen állapotban van az iPhone készülékük akkumulátora - az iOS 11 ezért szól, ha ideje a cserének.

Hirdetés

Amikor az Apple kiadta tavaly az iOS 10-et, akkor egyes iPhone 6S és iPhone 6S Plus modellek hirtelen akkumulátorproblémákat produkáltak. A százalékos visszajelzés nagyon pontatlan volt, a készülékek pedig 35 százalékos töltöttség mellett is képesek voltak kikapcsolni. 

Hirdetés

Az Apple ingyen cserélte az érintett készülékek akkumulátorát, és azóta a gondok nagyjából megoldódtak. A történtek azonban felhívták a figyelmet arra, hogy az akku nem tart örökké egy iPhone-ban sem, és egyre többen kezdtek aggódni a sajátjuk miatt. 

Az Apple ezért titokban és csendben beletett az iOS-be egy olyan figyelmeztetést, amely akkor jelenik meg, ha eljött az akkucsere ideje, és az energiaforrás a végét járja. 

Mindezt a Beállításokon belül, az Akkumulátor menüpontban írja ki az iOS, ha szükséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.