Hirdetés

Az iPhone 12-re üthet a Galaxy S21



|

Egy szabadalmi bejegyzés alapján sok szakértő arra tippel, hogy a Samsung a Galaxy S21 szériával az Apple iPhone 12 modelleket követné dizájnban.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S21 széria a hírek szerint a vártnál előbb, már januárban debütál, és ennek megfelelően a dizájnról is voltak már szivárgások. Nem csak a kamera szigete lesz azonban keskenyebb, és nem csak a kijelző lesz lapos (a sima és a pluszos modellnél).

Változik a képernyő kávája is, legalábbis erre tippelnek a szakemberek a Samsung legújabb szabadalma alapján, ami egy Blade Bezelt említ. 

Hirdetés

A Blade Bezel olyan formavilágot hozhat a Galaxy S21 széria számára, amit az Apple az iPhone 12 sorozatnál használ. A konkrét kinézetről még nincsenek képek, de mindenki úgy értelmezi a szabadalmat, hogy a káva éles szélű lesz, vagyis a dobozszerű, "ipari" dizájn lehet a trend 2021-ben. Az, amit az Apple az iPhone 4S és 5 mintájára visszahozott az iPhone 12 sorozattal. 

Persze lehet vitatkozni, hogy a lapos kijelző és a lapos oldal a praktikusabb vagy a lekerekített készülékház és kijelző a szebb, de azt nem szabad elfelejteni, hogy az átállás újabb indok lesz arra, hogy miért érdemes lecserélni az előző mobilt... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.