Hirdetés

Az iPhone 8 előtt mutatkozhat be a Galaxy Note 8



|

Augusztus végén érkezhet a Samsung következő csúcskészüléke, 6,3 hüvelykes kijelzővel.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 8-ról gyakorlatilag már a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ bemutatója óta hallunk pletykákat. Ezek várhatóan egyre erősödnek majd, ugyanis közeledik az augusztus, és ezzel várhatóan az új csúcskészülék bemutatója is. 

Hirdetés

A jelentések szerint dupla kamerát kap a hátlapjára a Galaxy Note 8, amely 6,3 hüvelykes kijelzővel támad majd. Valószínűleg azonban megtartja a 9:18,5-ös képarányt és az Infinity Displayt, ezzel pedig nem sokkal lesz másabb, mint a Galaxy S8+. 

A legutóbbi hírek szerint augusztus végén mutatja majd be a dél-koreai gyártó a Galaxy Note 8-at, vagyis rögtön az iPhone 8 előtt. Ez előnyt adhat a Samsungnak. 

A Samsung menetrend szerint az IFA kiállításon rántja le a leplet az új Galaxy Note modellekről. Az idei show szeptember 1-jén kezdődik, vagyis ha ezúttal is az IFA-hoz igazodik a bejelentés, akkor augusztus utolsó napjaiban számíthatunk rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.