Hirdetés

Az iPhone-t dicséri a Geekbench atyja



|

John Poole rámutatott, hogy az új iPhone modellek messze lekörözik a legjobb androidos zászlóshajókat a méréseken.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben az Apple sikerrel hozott lére egy teljesítménybeli szakadékot az iPhone-ok és az androidos okostelefonok között azzal, hogy házon belül tervezett nagyon erős chipeket az okostelefonjaiba. 

Hirdetés

Az idei iPhone 8 és iPhone 8 Plus (valamint később az iPhone X) már az A11 Bionic lapkakészletre építenek, ami persze minden eddiginél gyorsabb. 

John Poole, a Primate Labs alapítója, és így a Geekbench atyja igyekezett is rámutatni, hogy az új iPhone-ok legalább 50 százalékkal jobban teljesítenek a méréseken, mint az androidos zászlóshajók. 

Poole nem érti, hogyan lehetséges az, hogy ilyen ugrást csak az Apple oldalán látunk, és az androidos mezőny látszólag stagnál. Hozzátette azt is, hogy mostanra asztali szintű teljesítményt kapunk a mobiloktól, és nem gondolta volna, hogy egyszer iPhone-nal vághat videót - ha valaki ebben hitt volna, azt anno bolondnak nevezi. 

Az androidos oldalon saját lapkakészletekkel dolgozik a Samsung (Exynos) és a Huawei (Kirin), ezek a lapkakészletek rendre kiválóan teljesítenek. A többi gyártó más-más chipgyártótól szerzi be az SoC-t, általában a Qualcomm és a MediaTek szállítják a lapkát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.