Hirdetés

Az iPhone-tulajdonosokat is elcsábítja a Galaxy S10



|

Olcsóbbak és többet tudnak az új Galaxy S10 modellek, mint az aktuális iPhone-ok, ezért az elemzők szerint az eddig vártnál is több fogy majd a Samsung csúcsmobiljaiból.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo nevéről általában az jut eszünkbe, hogy félelmetesen pontos jóslatokat ad az Apple dolgaival kapcsolatban. Most viszont kikacsintott a neves elemző, és a Samsung prémium csúcsmobiljairól beszélt. 

Hirdetés

Kuo eddig arra számított, hogy a Samsung az év végére 30-35 millió Galaxy S10 modellt adhat el. Mivel azonban az előrendelési időszakban a vártnál nagyobb volt a kereslet az új készülékekre, ezért Kuo is emelte a várakozásait, és már 40-45 milliós eladásra számít

A szakértő szerint az erős kereslet több tényezőnek is köszönhető. Először is Kínában döbbenetesen népszerűek a Galaxy S10 modellek. Másik oldalról változott a felső kategóriás eszközök megítélése, valamint a különféle promóciók is segítenek, mindezek miatt javulnak az eladások. Ennél is fontosabbnak tartja azonban, hogy a Galaxy S10 modellek alapvetően elkülönülnek az iPhone-októl. 

Az elemző szerint a 2019-es iPhone-ok tripla kamerával és fordított vezeték nélküli töltéssel újíthatnak, de a Galaxy S10 széria ezt már mind tudja, ráadásul alacsonyabb vételárak mellett. A Samsung csúcsmobiljai további olyan dolgokat is kínálnak, amiket az aktuális iPhone-ok nem: például ultrahangos, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót. A szakértő azt mondja, hogy mindezek miatt a Samsung elcsábíthatja az Apple felhasználóit. 

A Galaxy S9 széria eladásaihoz képest akár 30-40 százalékos növekedéssel is számolhat most a Samsung. Ha ez így lesz, akkor a Huawei nem valószínű, hogy le tudja idén taszítani a trónról a nagy riválisát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.