Hirdetés

Az megvan, hogy anno Matthew Perry és Jennifer Aniston ismertettek meg mindenkit a Windows 95-tel?



|

25 fantasztikusnak beharangozott funkció mentén készült el ez a klasszikus Windows 95-ös oktatóvideó.

Hirdetés

Megvolt a '90-es évek maga varázsa, melyre ma már sokan gondolnak vissza nosztalgiától csöpögősen. És valljuk be, tényleg megvan a szépsége annak, ahogy ekkoriban megszülethetett a Microsoft Windows 95 Video Guide, az a videós oktatófilm, amelyben a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata, a Jóbarátok két sztárját, a Rachelt alakító Jennifer Anistont és a Chandlert játszó Matthew Perryt kérte fel a Microsoft, hogy szerepeljenek ebben az oktatóanyagban.

Ma hajnalban érkezett a szomorú hír, miszerint Matthew Perry életének 54. évében elhunyt, mi ezzel a szívmelengető videóval szeretnénk emlékezni rá. Merthogy természetesen az internetről nem tűnik el semmi sem, így az eredetileg VHS-kazettán kiadott Microsoft Windows 95 Video Guide is bármikor visszanézhető.

Hirdetés

A közel egyórás videóban többek között olyan csodákra hívják fel Perry és Aniston figyelmét a Microsoft központjának ötödik szintjén, mint a számítógéppel küldhető fax lehetősége, a 25. perc környékén pedig felbukkan minden idők legfélelmetesebb "videojátékos harcosa" is - őt végül 3D Pinballban kellett lenyomnia hőseinknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.