Hirdetés

Az ötleteidre vágyik a OnePlus



|

Alakul a OnePlus 6 reklámvideója, de a OnePlus a rajongók ötleteit kéri: ki mit tenne bele?

Hirdetés

Egyre közeledik a OnePlus 6, a OnePlus ezért már előre igyekszik felkelteni az érdeklődést, és reklámozni az új zászlóshajóját. Már ki is adta az okostelefon kampányvideóját. Viszont a rajongók ötleteire kíváncsi: ki mit tenne bele, hogyan módosítaná? 

Hirdetés

A véleményeket és az ötleteket a OnePlus hivatalos fórumán, a YouTube-videó hozzászólásaiban, a Twitteren és a Facebookon is várják, a #NeverSettleFilm hashtaggel. 

Sajnos a OnePlus ezúttal semmilyen díjat nem ad a kiválasztott ötletekért cserébe. Azért annyit kapnak az ötletgazdák, hogy a nevüket feltüntetik majd a reklámfilm végén. A videó a jelenlegi formájában egyébként már elérhető, megtekinthető. 

A OnePlus 6 elvileg május 5-én mutatkozik be hivatalosan. A kijelzőjébe belóg majd egy szenzorsáv, a készülékben pedig Qualcomm Snapdragon 845-ös SoC, 6/8 GB RAM lesz, és ez lesz a OnePlus első vízálló okostelefonja is. 

De vajon jó ötlet a közösség ötleteiből reklámfilmet csinálni? Reméljük, hogy nem sül el rosszul... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.