Hirdetés

Bekavarhatnak a hirdetésblokkolók a Google több szolgáltatásának is



|

Beszámolók szerint a Google Docs nincs igazán kibékülve a hirdetések kiszűréséhez használt programokkal.

Hirdetés

Sokféle hirdetéssel találkozhatunk az interneten szörfözve, így akadnak olyanok, amelyek nem sok vizet zavarnak, de sajnos sok olyannal is találkozhatunk, amelyek viszont már csúnya nyomot hagyhatnak a böngészési élményen.

Így hát sokan különböző hirdetésblokkoló alkalmazásokkal igyekeznek megszabadulni a nemkívánatos elemektől, és a jelek szerint nem csak akkor érdemes kikapcsolni ezeket a programokat, ha támogatni szeretnénk egy-egy weboldal üzemeltetőjét.

Hirdetés

Több beszámoló szerint ugyanis a hirdetésblokkolók miatt nem működik megfelelően a többek között szövegszerkesztésre kitalált Google Docs, illetve a prezentációkhoz használt Google Slides. A Docs esetében előfordulhat például, hogy össze-vissza vagy épp egymáson jelennek meg a szövegek, a Slidesban pedig a szövegdobozok rakoncátlankodhatnak.

Azt nem tudni egyelőre, hogy miért kavarnak be a hirdetésblokkolók, de jelenleg az tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, hogy kikapcsoljuk ezeket a programokat, amíg tevékenykedünk a Google valamelyik fenti szolgáltatásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.