Hirdetés

Bivalyerős lesz a Samsung Galaxy S9+



|

Előkerültek a mérési eredmények a Snapdragon 845-tel szerelt verzióról, és biztatóak.

Hirdetés

Bár még elég sokat kell aludni a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ bemutatójáig, a pletykaáradat megállíthatatlan, állandóak a szivárgások. 

Hirdetés

Míg Európában az új zászlóshajók a Samsung saját (új) Exynos lapkájával érkeznek majd, addig Amerikában a Qualcomm Snapdragon 845-tel jelennek meg. A kettő chip nagyjából azonos teljesítményt garantál majd. 

Mivel a Snapdragon 845 a Qualcomm valaha volt legerősebb chipje, ezért értelemszerűen a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ is csúcsteljesítményre lesz képes, és minden eddigi androidos mobilnál erősebb lesz. 

Valaki pedig időközben letesztelt a Geekbench-en egy Galaxy S9+ készüléket, Snapdragon 845-ös lapkával. Az SM-G965 kódnevű modell egymagos pontszáma 2422, a többmagos 8351. Eddig egyetlen Samsung készülék sem jutott 2000-es és 6500-as határok fölé. 

A tesztből egyébként az is kiderült, hogy a Samsung Galaxy S9+ Android Oreót futtat, 6 GB RAM-mal. A két új zászlóshajó február végén, az MWC elején mutatkozik majd be, és márciusban kerül a boltokba. Várhatóan csak kisebb ráncfelvarrást jelentenek majd a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekhez képest, mégis óriási a várakozás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.