Hirdetés

Biztató pletyka kapott szárnyra a Samsung hajtogatós telefonjairól



|

Ezzel párhuzamosan új rendereken is láthatjuk a Galaxy Z Fold6-ot és a Z Flip6-ot.

Hirdetés

Ha hihetünk a SamMobile áprilisi értesüléseinek, a Samsung július 10-én fogja bemutatni a következő generációs hajtogatós mobiljait, vagyis a Galaxy Z Flip6-ot és a Z Fold6-ot. Ahogy azt a koreai újdonságok kapcsán megszokhattuk, a készülékekről számos pletyka kering, beleértve egy drágább Z Fold Ultra érkezését, februárban pedig rendereket is láthattunk az érkező modellekről.

Most ismét a Z-szériás telefonok kapcsán látott napvilágot két szivárgás, egy remek hír és néhány újabb render formájában.

Hirdetés

Ami a jó hírt illeti, a Samsung-témákban gyakran jól értesült The Elec úgy tudja, hogy a koreai gyártó ezúttal sem fogja a saját Exynos processzorait alkalmazni a Z Flipben és a Z Foldban, hanem mindegyikben a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 dolgozik majd. Ez azért megnyugtató, mert a Qualcomm hardverei általában jobban teljesítenek a Samsung erőforrásainál, amit az Európában Exynosszal forgalmazott Galaxy S-széria már számtalanszor bizonyított.

Ami pedig a képeket illeti, ezúttal Roland Quandt és egy másik szivárogtató osztottak meg néhány rendert a Galaxy Z Flip6 és a Z Fold6 tokjairól. Az X felületén közzétett posztok alapján mindegyik burkolat külsős gyártóktól származik, amit Quandt annyival egészített ki, hogy nem holmi AliExpress-márkáról van szó.

A Snapdragon-chipre visszatérve a The Elec azt is hozzátette, hogy a Samsung nem a teljesítmény miatt vetette el az Exynos beemelését a repertoárba, hanem egyszerű költséghatékonysági megfontolások állnak a háttérben. A két processzoron alapuló megközelítéssel ugyanis a fejlesztés és az utólagos támogatás is drágább lenne, a hajtogatós készülékekből pedig még az évről évre növekvő kereslet ellenére sem fogy annyi, hogy kitermelje ezt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.