Hirdetés

Aktív zajszűréssel érkezett az Audio-Technica első vezeték nélküli fülhallgatója



|

A CES-en debütált az ATH-ANC300TW az Audio-Technica első vezeték nélküli fülese.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb trend manapság a vezeték nélküli fülhallgató. Bár vannak hátrányai az ilyen termékeknek, mégis egyre népszerűbbek, ezért már szinte minden gyártó bemutat egyet. A CES-re az Audio-Technica is elvitte saját újdonságát; ez lett az ATH-ANC300TW, visszafogott dizájnnal, de kiemelkedő hangminőséggel. 

Hirdetés

A termék érdekessége az aktív zajszűrés, ami három módban működik. Az egyik a repülő, a másik az út közbeni, a harmadik pedig az irodai mód, értelemszerűen mindegyik a környezetnek megfelelően reagál a zajokra - automatikus váltás sajnos nincs. 

Mindkét oldalra jutott 2-2 mikrofon a zajok kiszűréséhez és a telefonhívásokhoz, támogatott a Clear Voice Capture, az aptX, az AAC kodekek és a TrueWireless Stereo Plus. Elvileg torzulástól és késésektől nem kell tartani, a fülhallgatók tokon kívül maguktól bekapcsolnak és elviselik a fröccsenést is (IPX2). Az üzemidő 4,5 óra, a tok még 13,5 órát rejt magában, és mindennek az ára várhatóan 230 dollár lesz, ami forintban, adóval kb. 76 ezer forintot jelent - tehát olcsóbb, mint az AirPods Pro.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.