Hirdetés

Hírportálokat szűrő Chrome bővítményt adtak ki



|

A nemrég megjelent böngésző-kiegészítő a kormányközeli sajtótermékeket blokkolja.

Hirdetés

Szakmai magazinként nem foglalunk állást abban, mi a helyzet a magyar közmédiával manapság, mindenesetre tény, hogy megosztott az ország abban a tekintetben, milyen sajtótermékeket olvas és néz, és ezek milyen "oldalhoz" tartoznak.

Hirdetés

A Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló nevű Chrome bővítmény készítője jól láthatóan állást foglalt az ügyben, ezért a segédprogramot úgy írta meg, hogy a kormányközelinek tartott sajtótermékeken megjelenő cikkeket és híreket blokkolja.

"Kormánypárti propagandaoldalra tévedtél? A Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló örökké éber, hogy ez soha többet ne fordulhasson elő." - írja a plugin ismertető szövege, amely kiszűri a 888-tól a Magyar Időkön és Origón át a Ripostig az összes kormányközelinek tartott weboldalt, beleértve az érintett tévécsatornák webes felületeit is. Ilyenkor a cikk vagy a weblap főoldala helyett ez az üzenet jelenik meg a böngészőben:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.