Hirdetés

Csak 30 perc, és már fel is töltött az Oppo legújabb csúcsmobilja



|

A 90 Hz-es kijelző mellett a 65 wattos gyorstöltés jelenti a nagy érdekességét az Oppo Reno Ace okostelefonnak.

Hirdetés

A kínai Oppo a múlt hónapban mutatta be a 65 wattos gyorstöltési technológiáját, most pedig előállt az első mobiljával, ami már használja is ezt. Az Oppo Reno Ace egy vérbeli csúcsmobil, csúcshardverekkel. 

Hirdetés

A Snapdragon 855 Plus rendszerchip mellé legalább 8 GB RAM és 128 GB tárhely jár, négy hátlapi kamerával és 90 Hz-es kijelzővel. A legérdekesebb mégis a SuperVOOC 2.0 gyorstöltés, amivel a 4000 mAh-s akkumulátor 0-ról 100 százalékra mindössze 30 perc alatt feltölt. 

Akinek nem lenne ennyi ideje, az is örülhet: 5 perc alatt 0-ról 27 százalékra tölti az energiaforrást az adapter. A készülék az USB-PD és a Qualcomm Quick Charge megoldásokat is támogatja, vagyis bármilyen adapterrel gyorsan tölt (ha nem is ennyire). 

A 6,5 hüvelykes, 2400 x 1080-as AMOLED-kijelző 700 nites fényerőre képes egyébként, van sztereó hangszórópár, jackcsatlakozó, NFC, 16 megapixeles előlapi kamera és beágyazott ujjlenyomat-olvasó. 

A 48 megapixeles fő kamerát 13 megapixeles telefotós (5x hibrid zoom), 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles monokróm megoldások kísérik. Mindez már 420 dollárnak megfelelő összegért elérhető Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.