Hirdetés

Döbbenetes áron talált gazdára ez az első generációs bontatlan iPhone



|

Elképesztő összegeket fizetnek a gyűjtők a jó állapotban lévő almás régiségekért.

Hirdetés

Míg nemrégiben kiderült, hogy mikor láthatjuk a nagy durranásnak ígérkező iOS 18-at, mi több, számos új Apple hardver is érkezhet, addig az almás régiségek piaca is virágzik. A szenvedélyes gyűjtők ugyanis képesek igen mélyen a zsebükbe nyúlni, ha egy jó állapotban lévő Apple-ös relikviáról van szó.

Pontosan ez történt, amikor egy eredeti első generációs, 4 GB-os iPhone-t bocsátották árverésre az LCG Auctions oldalán. A telefon teljesen bontatlan csomagolásban, kopások és karcolások, fakulások nélkül került fel, ennek köszönhetően pedig az árát is rendesen feltornázták.

Eredetileg 100 ezer dolláros árcédulával került fel a készülék, ami végül több mint 130 ezer dollárért, majdhogynem 48 millió forintért talált gazdára.

Hirdetés

Persze nem csak az állapota miatt volt ilyen kelendő a szóban forgó iPhone. Tudniillik, a 4 GB-os változatot a megjelenése után két hónnappal az Apple kivonta a forgalomból, így 2007. szeptember 5-től kezdve hivatalosan nem értékesítették, ezzel pedig a gyűjtők körében hamar felkapottá vált.

Érdekesség, hogy a közelmúltban két másik példány is gazdára talált: egyik 133 ezer, másik több mint 190 ezer dollárért kelt el, úgyhogy tényleg nagy a kereslet az ilyen jellegű ritkaságokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.