Hirdetés

Döbbenetes sikert jelent az iPhone X



|

Egy elemző szerint hosszú szuperciklust indított el az iPhone X, vagyis újabb nagy menetelés küszöbén az Apple.

Hirdetés

A Piper Jaffray egyik elemzője, Michael Olson legutóbb arról informálta a cég ügyfeleit, hogy nagyon fényes jövőt vár az Apple részére. 

Hirdetés

Olson azt mondja, hogy az iPhone X-nek köszönhetően az Apple erős és több-éves szuperciklust indított el, amely során végig kiemelkedő kereslet mutatkozik majd az új modellek iránt. Vagyis egyáltalán nem egy rövid szuperciklusról van szó, mint sokan azt gondolták. 

Az elemző szerint a hatalmas siker egyik oka az lesz, hogy egyre több embert érdekel a kiterjesztett valóság, a fejlesztők egyre érdekesebb AR-appokat tesznek fel az App Store-ba. A 2018-as iPhone modellek is kiveszik majd a részüket a sikerből. 

Olson szerint mindhárom új iPhone OLED-kijelzőt kap. Ha ez nem lenne elég, akkor az iPhone X TrueDepth kamerájához szükséges, 3D-ben érzékelő alkatrészek megrendeléseit megtriplázta az Apple (a jövő évre vonatkozóan). 

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy mindegyik 2018-as iPhone-on lesz Face ID. A pletykák szerint nem kizárt az sem, hogy a hátlapra is TrueDepth kamerák kerülnek. 

Olson szerint az iPhone X-nek köszönhetően elképesztően nagy lesz az érdeklődés a jövő évi készülékek iránt, és azok is váltanak majd, akik most iPhone 7-et vagy korábbi modellt használnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.