Hirdetés

Dupla kijelzővel érkezhet az LG V60 ThinQ



|

A 2019-es IFA kiállításon debütálhat az LG következő csúcsmobilja, az 5G-s LG V60 ThinQ.

Hirdetés

Miközben a Samsung és a Huawei az összehajtható mobilok korába lépnének be, addig az LG más megközelítést választott, és inkább a dupla kijelzővel próbálkozik. 

Hirdetés

Az első kísérlet az LG V50 ThinQ volt, ami egy tokba épített második képernyőt adott a kezünkbe, egyfajta összehajtható mobilt eredményezve. A tokba egy 6,2 hüvelykes OLED-panelt építettek, és szinte bármire használható volt (fotózáshoz, játékhoz, multitaskinghoz). 

Az LG ezt a vonalat vinné tovább,  és már meg is szellőztette a következő termékét, ami a szeptemberi IFA kiállításon debütál majd. A szivárgások alapján az LG V60 ThinQ-ról van szó, ami történetesen második kijelzőt kap, illetve 5G-s is lesz. 

Ezúttal közel azonos második kijelzőt adnának, vagyis az élmény jobb lehet, mint korábban. Most ráadásul a tok külsejére is kerül egy képernyő, hogy mutassa az időt és az értesítéseket. Remélhetőleg egyéb téren is újít az LG, hiszen egy éven belül ez lesz a harmadik V szériás csúcsmobilja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.