Hirdetés

Ebbe a távirányítós kamionba egy komplett gamer-PC-t építettek



|

Ennél menőbb házat aligha kívánhatnának a gépszörnyek szerelmesei.

Hirdetés

A Scale Builder's Guild YouTube-csatornán elsősorban modell járgányokat építenek. Hol egy komplett szettet dobozból, hogy teljesen egyedi, 3D-nyomtatott elemek felhasználásával, amiket aztán meg is hajtanak egy kicsit a terepen. Néha pedig megbolondítják a modellépítést nagyon furcsa kihívásokkal, mint amilyen az alábbi is.

Hirdetés

A nem túl egyszerű feladat úgy szólt, hogy működő gamer-PC-t kell építeni egy távirányítós autóba. Ehhez a srácok egy nyerges vontatót választottak, aminek a pótkocsijába ha nem is kényelmesen, de be lehetett zsúfolni egy RTX 2060-nal szerelt PC-t mindenestől (még a billentyűzet is belefért), sőt a kamionra még egy 5"-es LCD panel is került, bár ezen aligha fog bárki is játszani.

Természetesen a gép bekapcsolásához le kell parkolni a kamiont (vagy legalábbis szükség van egy nagyon hosszú hosszabbítóra), de ez mit sem von le az alkotók érdemeiből. Az biztos, hogy ennek mi is csinálnánk helyet a polcon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.