Hirdetés

Egy csomag mind felett – kimaxoljuk a PCW előfizetős szolgáltatását, megújul az év végi előfizetői akció is



|

Mostantól még egyszerűbb lesz eligazodni a PCW Max felületén és az előfizetés is könnyebbé válik. Ráadásul izgalmas ajándékokkal és ajánlatokkal készülünk idén.

Hirdetés

2023. januárjában indítottuk útjára digitális magazinunkat és vele együtt egy vadonatúj előfizetői rendszert, amelyről az elmúlt időszakban sok-sok visszajelzést kaptunk. Ötletekkel, tapasztalataitokkal is segítettétek munkánkat, mi pedig szinte minden hónapban újabb és újabb szolgáltatással bővítettük PCW Plus és Max rendszerünket. Nyáron egy egészen szokatlan, viszont annál előnyösebb előfizetői akciót hirdettünk, ami szintén sokakat késztetett arra, hogy belépjenek a PCW Max közösségbe. Most viszont elérkezettnek láttuk az időt ismét újabb szintre lépni és az elmúlt közel egy év tapasztalatai alapján egyszerűsíteni, modernizálni előfizetési rendszerünket.

PCW Maxot mindenkinek!

Az idei évet úgy kezdtük, hogy kétféle csomagot kínáltunk olvasóink számára: ezek voltak a PCW Plus és a PCW Max. Mindkét csomag része volt a teljes hirdetésmentesség, az összes elzárt cikk feloldása, a tesztek, elemzések hozzáférhetősége, valamint a személyre szabott segítséget nyújtó Segélyvonal, a havonta értékes nyereményeket kínáló kvíz és az IT-szótár is. A Max előfizetők emellett a havonta megjelenő PC World magazin digitális lapszámát is megkapták előfizetési idejük alatt, továbbá vírusvédelmet, teljes szoftvert és többféle szoftverválogatást is.

Visszajelzéseitek és tapasztalataink alapján ezennel a két csomagot összevonjuk és így egyetlen előfizetési konstrukció, a PCW Max lesz elérhető mindenki számára. Már nem szükséges bogarászni a szolgáltatások, különbségek, árak között, minden előfizetőnk a teljes csomaghoz hozzájut, legyen az a vírusirtó, a magazin, a kvíz vagy éppen a hirdetésmentesség.

Hirdetés

Régi Plusos vagyok, mi lesz velem?

Azon előfizetőink, akik aktív PCW Plus előfizetéssel rendelkeznek, automatikusan átkerülnek a PCW Max csomagba, ezért felárat az aktuális előfizetésük lejártáig nem kell fizetniük. Amennyiben szeretnék meghosszabbítani előfizetésüket, azt már PCW Max csomaggal tudják megtenni.

És ami igazán fontos: az év végi előfizetői akció!

Már javában folynak az egyeztetések partnereinkkel, hogy hamarosan ismét ütős év végi PCW Max előfizetői akcióval jelentkezhessünk. Jövő hét végén lerántjuk a leplet az összes ajándékról és ajánlatról, és az árak terén is próbálunk szembeszállni az inflációval.

Fontos megjegyezni, hogy év végi előfizetői akciónkat úgy készítjük, hogy bárki tud majd élni vele, mostantól már az is, akinek még van aktív PCW Max előfizetése. Ilyen esetekben az előfizetése automatikusan meghosszabbodik majd egy évvel, tehát senki nem veszít időt, nem marad ki semmilyen lehetőségről.

Tartsatok velünk, legyetek ti is PCW Max tagok és élvezzétek a rengeteg extra szolgáltatást, amit a sok-sok tech-tartalom mellett kaptok tőlünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.