Hirdetés

Egy nap alatt elérte kapacitása csúcsát a Windows 365



|

A Microsoft kénytelen volt az ingyenes próbalehetőséget beszüntetni, akkora az érdeklődés a felhő-PC iránt.

Hirdetés

Kell még néhány év, hogy a Google Stadia, a GeForce NOW, az Amazon Luna és más, felhő alapú szolgáltatások igazán elterjedtek legyenek, de haladunk egy olyan jövő felé, ahol sokak számára a távoli, bérelt PC-k használata lehet a legjobb megoldás. A Microsoft a héten indította el a Windows 365-öt, amivel egy a felhőből elérhető PC-t bérelhetünk, majd egy böngészőből használhatjuk a Windows 10-es vagy 11-es masinát.

Nos, akkora az érdeklődés iránta, hogy sikerült elérni a maximális terhelést, és ideiglenesen szünetel az ingyenes kipróbálás lehetősége, amíg megpróbálják növelni a kapacitást.

Hirdetés

A Windows 365 hétfőn indult, és egyelőre csak vállalati ügyfelek részére érhető el. A fizetős változat felhasználónként minimum 20 dollárba kerül havonta, ezért cserébe egy vCPU-s, 2 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel rendelkező gépet érhet el az, akinek van legális Windows 10-e.

Akinek többre (mondjuk nyolc vCPU-ra, 32 GB RAM-ra és 512 GB tárhelyre) van szüksége, annak már havi 158 dollárt kell kipengetnie, de ez a csúcs, vannak még szintek.

A szünet alatt is lehet regisztrálni, és ha sikerül növelni a kapacitást, újra megnyitják a kapukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.