Hirdetés

Egy vagyonba kerülhet a Honor Note 10 Rolls Royce Edition



|

Úgy néz ki, hogy készül a Honor Note 10 Rolls Royce Edition, azonban a vételára nagyon magas lesz.

Hirdetés

Az elmúlt években a Huawei és a Porsche Design már többször dobott a piacra luxusmobilokat, és mostanában a többi kínai rivális is előszeretettel csinál hasonlót. Az Oppo a Find X-ből adott ki egy Lamborghini Editiont, míg a Xiaomi állítólag készül a Mi Mix 3 Ferrari Editionnel. A legutóbbi jelentések szerint a Honor is beáll a sorba, és a Rolls Royce lesz a partnere. 

Hirdetés

Elvileg a Honor Note 10 speciális kiadásán dolgoznak együtt a felek - ez július 26-án mutatkozhat be. A felhasználók 6,9 hüvelykes, közel keret nélküli kijelzőre számíthatnak. A normál kiadás üveg házat kap, míg a Rolls Royce-verzió kerámiából lesz. Az ezüst színű előlapot olyan hátlap egészíti majd ki, amelyen ott lesz a Rolls Royce logója. 

A Honor Note 10-be Kirin 970-es csúcslapka kerülhet, akár 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. A 24 és a 16 megapixeles hátlapi kamerákat persze mesterséges intelligencia segíti majd. Az Android Oreo rendszeren lévő EMUI speciális, Rolls Royce-verziót kap. 

A szivárogtatók szerint a Honor Note 10 Rolls Royce Edition akár 1500 dollárba is kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.