Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk hova tenni ezt a csillagrombolónak álcázott Volvót



|

Így lehet egy alkatrésznek szánt autóból méretes birodalmi csillagrombolót csinálni.

Hirdetés

Ahhoz eddig sem fért kétség, hogy a Star Wars kreatív rajongóival van az Erő, korábban is építettek már elképesztő dolgokat, de akár hányszor látunk egy újabb járművet, mindig rájövünk, hogy a rajongásnak és az elszántságnak tényleg nincsenek határai.

Most például valaki egy Volvo V70 XC-ből csinált egy 9 méteres csillagrombolót.

Hirdetés

Az méretes szörnyeteg tulajdonosa elárulta, a Volvo egyébként is már csak alkatrésznek lett volna jó, így tökéletes jelöltnek érezte arra, hogy átalakítsa valami sokkal nagyobb hatalommal bíró járművé. Az autó tökéletes alapot biztosított a birodalmi csillagrombolónak, bár az, hogy alapvetően használhatatlan, felvet néhány kérdést - például mivel vontatják ezt a monstrumot?

A projekthez valószínűleg semmiféle érzelmi vonal nem kötötte a készítőjét, aki ingyen adott túl a csillagrombolón, gondolta, foglalkozzon vele az, akinek kedve van hozzá. Anyagilag valószínűleg szintén nem bukott sokat, hiszen az autó amúgy is bontóban végezte volna, és a szerkezet maga sem fest úgy, mintha a legaprólékosabban válogatott anyagokból készült volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.