Hirdetés

Egyetlen cég sem adott még el olyan gyorsan 50 millió mobilt, mint a Realme



|

Világrekordot állított fel a Realme, az Oppo ártakarékos márkája. És ezzel egyszerre villámgyorsan terjeszkedik a mobilpiacon.

Hirdetés

Nagy változásokon megy át a mobilpiac, és nem csak azért, mert a Xiaomi nemrég beelőzte az Apple-t, a Huawei pedig elindult lefelé (és egyes tippek szerint jövő tavasszal már csak a hetedik legnagyobb lehet).

Az Oppo ártakarékos márkája, a Realme is remekelt az elmúlt hónapokban. A Counterpoint Research szerint a harmadik negyedév során a hetedik legnagyobb okostelefon-gyártó volt, de éves szinten 45, negyedéves szinten 132 százalékot lépett előre. 

Hirdetés

A Realme új rekordot is felállított, az első 50 millió okostelefonját még egy gyártó sem adta el olyan gyorsan (9 negyedév), mint ez a vállalat. Csak az utóbbi negyedév során talált gazdára ebből 14,8 millió. A korábbi rekorder Samsungnak 10, a Xiaominak és a Vivonak 12, az Apple-nek 13, a Huawei-nek 14 negyedévre volt ehhez szüksége. 

A Realme alapvetően egy ártakarékos márka, a Redmi ellenfele, és főleg a fiatalokat célozza. Bár elsősorban Ázsiában tarol a Realme, az utóbbi évben nagy erőkkel terjeszkedik Európában is az ártakarékos megoldásaival. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.