Hirdetés

Elindult a Facebook Messenger és az Instagram üzenetküldőjének egybeolvasztása



|

Az Instagram megnyitásakor egyes felhasználókat már felugró üzenet értesít az egységesítésről.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy a Facebook idővel egységesíteni akarja a Facebook Messenger, a WhatsApp és az Instagram üzenetküldőket, úgy, hogy az appokat megtartja külön, de a szolgáltatások mögött húzódó gerinc közös lesz. Ez a folyamat most elkezdődött a napokban, méghozzá a Messenger és az Instagram üzenetküldő funkciójának egybeolvasztásával. Így az Instagramról már a facebookos ismerősök is felkereshetőek, illetve vannak olyan új funkciók, mint emojit reakciók, színes chat vagy simítással válaszolás. 

Hirdetés

Az Instagram app felhasználóinak egy része már kapott is felugró üzenetet az újdonságokról, de egyelőre lehet halogatni a változtatások bekapcsolását. Most még nem üzemel minden tökéletesen, a váltás után ugyanis megjelenik a Messenger ikon és a színesebb felület, de a messengeres felhasználókat még nem lehet elérni. 

A Facebook a Messenger, a WhatsApp és az Instagram üzenetküldők egységesítése mellett a hang- és videohívás funkciókat is egységesíti majd a jövőben, a facebookos profiladatokat lassan, de biztosan átmásolja az Instagram-profilokba, mindezektől pedig versenyképesebb szolgáltatásokat remél a riválisokkal szemben. Persze nem kizárt, hogy végül trösztellenes vizsgálat is indul a cég ellen, egyesek szerint ekkora átalakítások után erre számítani lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.