Hirdetés

Elindult az iOS 11 nyilvános bétája



|

A jelentkezés után máris telepíthető az iPhone és iPad készülékekre a béta.

Hirdetés

Immáron nyilvánosan is tesztelhető az iOS 11, ugyanis a bétájára már nem csak a fejlesztők, az átlagfelhasználók is jelentkezhetnek. Ezzel a rendszer a szeptemberi, hivatalos megjelenés előtt már kipróbálható. 

Hirdetés

Az iOS 11 számos újdonságot tartogat, többek között fájlkezelőt, megújult vezérlőközpontot és iPadekre szabott újdonságokat. 

Az első nyilvános béta egyébként megfelel a második fejlesztői bétának, ami 5 nappal ezelőtt jelent meg. Ebben számos optimalizáció és hibajavítás helyet kapott, de látható módosításokat is eszközöltek, valamint bővítettek meglévő funkciókat. 

Aki szeretné tesztelni az iOS 11-et, az az Apple oldalán először iratkozzon fel a bétára, és lehetőség szerint mentsen az iTunesban a telepítés megkezdése előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.