Hirdetés

Élő adásban szerezte vissza az ellopott telefonját egy Twitch-streamer



|

A történet már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Hirdetés

A 2011 óta elérhető Twitch ugyan eredeti célja szerint a videojátékos közvetítések miatt jött létre, napjainkra viszont változatos témájú streameknek ad otthont, köztük a szoftpornóba hajló medencés műsorokkal, vagy a tévés valóságshowkat idéző "IRL" műfajjal.

Az utóbbiban a streamerek mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást, amely olykor kifejezetten izgalmas jeleneteket hozhat.  A kategória egyik népszerű alkotója a norvég Knut Spildrejorde, aki most azt állítja, hogy élő adásban szerezte vissza az ellopott telefonját, ám vannak, akik kételkednek a sztoriban.

Hirdetés

A hétvégén adásba került streamben a testépítő és párja egy meglovasított iPhone nyomába eredtek, amelyet az Apple Lokátor alkalmazásával tudtak lekövetni. A készülékre végül egy parkoló autóban bukkantak rá, ami csodával határos módon tárva-nyitva állt, a környék pedig tökéletesen kihalt volt, így a tolvajjal sem kellett konfrontálódniuk. Ha nem jelenik meg a beágyazás, ezen  a linken is meg tudod nézni a klipet.

A nézők közül sokan gratuláltak Knutnak és vele együtt örvendtek a telefon visszaszerzésének, sokan viszont túl szépnek tartják a történetet ahhoz, hogy igaz legyen. A több mint 360 ezer követővel bíró norvég mindenesetre "az egyetlen igaz IRL streamerként" mutatkozik be a Twitchen, szóval ha neki nem hihetünk, akkor kinek?

Akármi is legyen az igazság, az IRL streamekben nem ritka, hogy a műsorok bűntényeket rögzítenek. A Dexerto cikke szerint korábban arra is volt példa, hogy egy közvetítő élőben kapott el egy zsebtolvajt, vagy hogy egy nőt a nyílt utcán fogdostak meg, illetve 2019-ben magát Knutot is késsel fenyegették az egyik videójában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.